• Meny
  • Meny

Uteliv i Amsterdam

Hva passer vel bedre enn en stemningsrik tur på byen etter en dag langs Amsterdams kanaler og turistmål? Kvelden kan kanskje starte rolig, men etter hvert som natten kommer frem økes også utelivets intensitet. Spekteret av utesteder strekker seg fra mindre kaféer og brasserier til store utesteder med heftige lyseffekter som eksempelvis Jimmy Woo.

I Amsterdam er gjerne flere av de gode utestedene plassert ved kjente samlingspunkter som Leidseplein og Red Light District. På Leidseplein finner du et stort utvalg teatre, kaféer, spisesteder og utesteder og scener med live underholdning.

Partyområder Amsterdam

Ta gjerne også turen til området som lyder navnet Rembrandtplein. Som på Leidseplein finner du også her et grovt utvalg av kinoer, utesteder, restauranter og andre trekkplaster.

Felles for Amsterdams partyglade klientell er at de nesten utelukkende er klare for liv og er veldig imøtekommende for både tilreisende og lokale. Du vil alltid bli møtt med vennlighet og et smil.

Om du er i humør for en uformell pils på en av Amsterdams puber eller en lang dansekveld på en av de råere nattklubbene finner du mange steder du kan velge mellom. Utelivet retter også flere muligheter til de homofile. Se gjerne tips til gay utesteder i Amsterdam.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *