• Meny
  • Meny

Jimmy Woo

Med sitt orientalske preg har utestedet Jimmy Woo rukket å bli et av de råeste utestedene i partybyen Amsterdam etter kun åtte års drift. Stedets nøkkelperson er Angi Woo som har stått for interiør.

Stikkord for interiøret er østen, glamour og moderne trekk inspirert fra vesten. Veggene er preget av svart lakk med bladgull og fra taket henger japanske lykter. Noe av det virkelig fascinerende med Jimmy Woo er det ekstreme lyd- og lyssystemet. Systemene er hentet fra London og består av ikke mindre enn over 12 000 lyspærer som samkjøres med lyden. Dette er med på å skape en hinsides stemning som minner om musikkvideoer fra Hollywood. For enda råere danseopplevelser kan Amsterdam skilte med helt utrolige dance events.

Vær ute i god tid

Grunnet sitt ekstremt gode rykte blant byens befolkning og tilreisende er det ofte stort trøkk for å få en plass blant gjestene. Det anbefales derfor at du er tidlig ute. Av musikkstilene som kjøres finnes det for det meste hip hop, house, funk, soul og R’n’B.

Med ansvaret for Jimmy Woos bar finner man Ricardo Sporkslede som er kjent fra The Faboulous Shaker Boys. Hans deltakelse i baren burde være overbevisende i seg selv, men forøvrig går alle de ansatte gjennom en omfattende opplæring for å sikre at deg som gjest er gitt de beste betingelser når det gjelder drikkevarer.

For å sikre nattmaten etter en fuktig tur på byen kan du lese mer om fastfoodkjeden FEBO.

Adresse:

Korte Leidse dwarsstraat 18
1017 JW Amsterdam

Åpningstider:
Torsdag: 23.00 . 03.00
Fredag-lørdag: 23.00 – 04.00
Søndag: 23.00 – 03.00

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *