• Meny
  • Meny

Anbefalte hoteller i Amsterdam

Det er flere grunner til at storbyferie i Amsterdam har tatt nordmenn med storm. En ting er avstanden på knappe to timer fra Gardermoen, en annen grunn er de spennende attraksjonene, utelivet og de utallige kulturelle mulighetene.

Amsterdam er med andre ord perfekt for en helgetur. Dra avgårde med kjæresten, venninnene eller guttegjengen.

De billige hotellene i Amsterdam kan gjerne ha sentral beliggenhet, men taper på trang og dårlig romstandard. Legger du deg litt høyere i pris kan du få et hotell som både ligger sentralt, har god romstandard, flott renhold, frokost og større boflate. Flesteparten av bestselgerne i Amsterdam ligger ved og rundt Damplassen, mye på grunn av plassens sentrale beliggenhet med nærhet til alt.

NH Grand Hotel Krasnapolsky

amsterdam3

Dette fantastiske hotellet topper bestselgerlistene gang på gang med sin plassering på Damplassen. Hotellet kan skilte med fem stjerner og et personale som hjelper deg med bestilling av alt du måtte trenge. God service er obligatorisk.

Rommene er av moderne standard med trådløst internett, kaffetrakter, tøfler og daglig rengjøring. Du kan også nyte godt av tilbudet om massasje på rommet, samt strykejern og allergivennlig sengetøy.

Priser og ledige rom

Inntel Hotels Amsterdam Centre

amsterdam4

Med svært sentral beliggenhet og ny standard på rom og allrom, kan dette hotellet virkelig anbefales. Interiørmessig gir hotellet vibber fra New York med sine flotte flater av stein og treverk.

Hotellrommene har air condition for de varmeste sommerdagene, samt gratis internett, skrivebord og gratis aviser. Ellers har rommene kaffetrakter/tekoker, daglig rengjøring, røykfrie rom og mulighet for massasje på rommet. Hotellet består av gjesterom, bar/salong, kafé og restaurant.

Priser og ledige rom

Best Western Dam Square Inn

Dette hotellet stiller i en rimeligere prisklasse enn hotellene ovenfor, men er like fullt et godt overnattingsalternativ. Hotellet er plassert midt i kjernen av Amsterdam, og gir deg kort avstand til Amsterdams beste uteliv, samt alle de kjente museene.

Hotellrommene er utstyrt med gratis internett, strykejern, klokkeradio og deilige senger. Rengjøring daglig, røykfrie rom, vaskeri, kiosk, og bar/salong.

Priser og ledige rom

Se også tips til rimelige hoteller i Amsterdam og les om overnattingsmuligheter i Amsterdam.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *