• Meny
  • Meny
Festivaler i Amsterdam

Gay uteliv Amsterdam

I forhold til sitt innbyggertall har Amsterdam et veldig stort tilbud rettet de homofile. Med et utvalg på over 30 homofile barer, ukentlige samlinger og fester samt tre gay clubs er det mange tilbud til de homofile tilreisende og lokale. Amsterdam er i tillegg kjent for sin vennlighet og toleranse ovenfor folk av alle bakgrunner.

Den kanskje viktigste gaten man bør huske er gaten med navn Reguliersdwarsstraat. Her finnes flere mange homobarer, deriblant de som er de mest trendy og populære. Eksempelvis Soho, Taboo og Havana er kjente navn på utesteder som du finner langs Reguliersdwarsstraat.

Homsebarer og Gay Pride

Glem heller ikke gaten som heter Amstel. Langs denne gaten finnes også en høy konsentrasjon av gay barer, alle med en god atmosfære og gjerne et nederlansk preg. Mer fokus på lær og fetisher finner du langs Warmoesstraat.

Forøvrig er det verdt å legge merke til måneden august, da finner den årlige Amsterdam Gay Pride sted. Festivalen har med årene blitt ufattelig populær og tiltrekker seg personer fra alle verdenshjørner. Ellers er nyttårsaften en utmerket dato for heftige homsefester i Amsterdam.

Prøv gjerne også «Bed and Brunch» som kan ligne på tradisjonell Bed and Breakfast. Forskjellen er dog at de vennlige vertene fokuserer på å bringe deg inn i varmen med en gang og gi deg anbefalninger for hvilke steder som burde besøkes og hvor du burde feste. Det hele mens du overnatter i luksuriøse hjem med høy standard og attraktiv beliggenhet.

Se også oversikten over gode overnattingsmuligheter og andre attraksjoner i Amsterdam som du burde få med deg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *