• Meny
  • Meny

Tips til gode nattklubber i Amsterdam

Amsterdam har lenge vært kjent for å være en av Europas beste byer å feste i, en påstand man nesten ikke kan annet enn å være enig i. Det er ikke tilfeldig at mange av verdens beste house- og danceartister kommer herfra, noe klubblivet i byen bærer et tydelig preg av.

Escape er Amsterdam største nattklubb, og inneholder et av europas største dansegulv. Her er det plass til ikke mindre enn 2.000 dansene gjester utpå om gangen, og musikkstilen varierer tematisk, men består hovedsaklig av house, electronica og dance, og fremføres av både artistene selv og av discjockeys. Stedet er populært, så det lønner seg å møte opp tidlig. Husk pent tøy.

Fest i en nedlagt kirke i Amsterdam

Har man lyst på en litt annerledes opplevelse, kan Paradiso anbefales, en gammel kirke som er ombygget til nattklubb. Her finner man et ungt og hipt publikum, og det arrangeres iblant konserter der.

I den mer eksklusive enden finner man også nattklubber som for eksempel Jimmy Woo, som spiller variert musikk innen de mest moderne sjangere, og de har et elegant dansegulv. Jimmy Woo har plass til rundt 600 gjester, og er svært populært, så det er om å møte tidlig. Likeledes regnes Jimmy Woo’s som en av Amsterdams mest eksklusive klubber, så pent antrekk er en nødvendighet.

For de virkelig hardcore nattklubberne er Amuse Bouche et godt alternativ, og klubben regnes som en av de fremste innen hva som til enhver tid er hipt og moderne i Amsterdams klubbverden. Det er også her forskjellige festarrangører leier seg inn når de ønsker å lage det lille ekstra for sine klienter, og det er ofte liveopptredener med de beste av de beste artistene. Les forøvrig også om priser på alkohol i Amsterdam.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *