• Meny
  • Meny

De beste utestedene i Amsterdam

Utelivet i Amsterdam tar definitivt ordet ”uteliv” til en helt ny høyde. I tillegg til et mildt narkotikaregelverk for svake, narkotiske stoffer som hasj og marihuana har de også diskoteker og andre utesteder som vil imponere deg enormt. I tillegg har man dansefestivaler som Sensation og Dance Valley som også tiltrekker seg mennesker fra alle verdensdeler hvert eneste år.

Vil du få med deg flere av Amsterdams utesteder på en gang kan du være med på en av pub til pub rundene som enten foregår i Red Light District eller på Leidseplein. Er du på jakt etter de beste pubene i Amsterdam går det et rykte om at disse finnes i området som kalles Singelgracht. Her finner du eldre puber med masse sjel, deilig øl og ekstremt trivelig lokalbefolkning som mer enn gjerne slår av en prat med deg.

Cremé de la cremé

Når tittelen ”Amsterdams beste utested” skal kåres kommer man ikke utenom en omtale av Jimmy Woo. Utestedet er kjent blant folk over hele verden for å tilby deg ekstremt gode drinker, glamorøs atmosfære, pent interiør inspirert av Østen og attraktive gjester. Det særegne med Jimmy Woo er taket på dansegulvet som er dekket med 12.000 lyspærer som blinker i takt med musikken. Pass på å kle deg særdeles godt dersom du vil inn på Jimmy Woo da døra er kjent for å ha en strikt inngangspolitikk.

Blant toppen i Amsterdams beste utesteder ligger også utestedet Escape. Utestedet befinner seg på Rembrandtplein og dro i land seieren som ”Amsterdams beste utested 2011” i en kåring gjort av NightlifeAwards2011. Her finner du avslappende lounger, dansegulv med heftig dansing og musikk som varierer fra klassiske hits i de mest besøkte delene av Escape til hip hop og RnB i de øvrige delene av utestedet. Escape har åpent torsdag til søndag med stengetid rundt 05.00.

Glem heller ikke Club Up som ligger like ved Leidseplein. Utesteder er kjent for alle innbyggerne i Amsterdam for å være stedet der du opplever kjente artister og stadig ser kjente modeller som fester i stor skala. Club Up fordeler seg på to etasjer og spiller for det meste house, hip hop og soul.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *