• Meny
  • Meny

Hampmuseet

Dersom Red Light District (De Wallen) ikke skulle gi deg nok å kikke på finner du også et annet spennende alternativ i strøket, nemlig Hampmuseet. Som mye av den øvrige bebyggelsen i Amsterdam er også Hampmuseet lokalisert like ved en av de mange kanalene.

På Hampmuseet tas du med på en rundtur om hamp- og marihuanaplanten. Ikke bare kan du bli med på et dypdykk om hvilke medisinske fordeler som foreligger ved bruk av cannabis, men du kan også få et bredere innblikk i hvordan planten brukes innenfor landbruk og industri.

Dyrking bak glassruter

Hampmuseet lar deg titte og oppleve hele den spennende historien gjengitt i kortfilmer, malerier, bilder og ulike andre medier. Du får også informasjon om fremstillingsmetoder, dyrking og hvordan hasj lages.

Et av museets store trekkplaster er at du faktisk kan være vitne til ekte dyrking av marihuana. Det hele foregår bak glassruter, men du får likevel et godt innblikk i hvordan dyrkingen foregår.

Museet føyer seg inn i rekken over noe uvanlige, men spennende museer i Amsterdam. Blant annet kan også byen tilby et Sexmuseum og et Vodkamuseum.

Adresse:
Oudezijds Achterburgwal 148

Åpningstider:
Alle dager: 09.00 – 23.00

Inngangspris:
Ca 70 kr

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *