• Meny
  • Meny

Besøk Heineken Bryggeri

Starten på Heinekens fantastiske suksess fant sted i 1867, da deres hovedbryggeri i Amsterdam ble bygget. Bryggeriet fungerte som hovedbryggeri inntil nedleggelsen i 1988. Mens et mer moderne bryggeri ble bygget i utkanten av Amsterdam for å ta over produksjonen, ble det gamle bryggeriet i sentrum bygget om til et besøkssenter som i dag kalles Heineken Experience. Det gamle bryggeriet er i dag en av de mest populære severdighetene i Amsterdam.

Heineken Experience fordeler seg på et område på imponerende 3.000 kvm, over fire etasjer. Du vil blant annet kunne se hvilke personer som stod bak denne enorme ølsuksessen og innsikt i hvordan Heinekens øl blir brygget. Videre kan du se stallen til de legendariske Heineken-hestene, som fortsatt leverer øl rundt om i Amsterdam.

En smak av Heineken

Intet besøk på Heineken Experence uten å smake på de deilige varene de produserer. Mens du går langs bryggerirunden kan du smake på vørten, som er ølblandingen før selve gjæringsprossessen starter. Etterpå venter ferdigbrygget øl i Heinekens moderne smaksbar.

Selvfølgelig vil du også få nok av muligheter til å smake på øl i Heinekens smaksbarer.

Heineken Experience holder til sør i Amsterdam, i Oude Pijp. Med sin umiddelbare nærhet til Museumsplein kan du med fordel kombinere Heineken Experience med et besøk på Rijksmuseum, Van Gogh museet eller eventuelt ta noen cheesy turistbilder foran Iamsterdam-bokstavene.

Benytt Amsterdam Holland Pass for redusert pris på inngang. Om dere drar på firmatur til Amsterdam kan dere leie et av Bryggeriets lokaler for ytterligere teambuilding og hygge. Lokalene er tilgjengelige i størrelsene 50 – 350 kvm.

Et besøk på Heineken Experience tar ca. 90 minutter, og inkluderer to øl.

Offentlig transport Amsterdam:
Nærmeste T-banestasjon: Stadhouderskade
Busstasjon: Stadhouderskade

Alternativt kan du ankomme Heinekens Bryggeri i kanalbåt.

Adresse:
Stadhouderskade 78
Amsterdam

Se tips til andre severdigheter i Amsterdam som du burde besøke, samt tips og informasjon om hotell i Amsterdam.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *