• Meny
  • Meny

HollandPASS

HollandPASS er et tynt kort som ligner på et bankkort og er i prinsippet et kort som gjør det mulig å spare penger på attraksjoner i nederlandske byer, og selvfølgelig i Amsterdam. I tillegg gir kortet rabatterte priser på shopping og restaurantbesøk med inntil 50 % avslag. Du får også fordelen av å føle deg som en VIP ved at kortet gir deg muligheten til å snike deg unna attraksjonenes kø.

Attraksjoner Amsterdam

HollandPASS dekker blant annet fri inngang på Van Gogh Museum, Madame Tussauds, Canal Cruise, Rijksmuseum og Canal Bus Hop on Hop off.

Total oversikt over hvilke attraksjoner kortet dekker kan du lese om i heftet som følger med når du kjøper kortet. Her finner du også en oversikt over hvilke restauranter du får reduserte priser på.

Kjøpe HollandPASS

Kortet kan kjøpes på blant annet hoteller, turistkontorer, informasjonsskranker, Van Gogh Museumshop, hos Travelex på Schiphol flyplass og via deres hjemmesider. Kortet deles inn i tre typer – med 2, 5 og 7 billetter. Med hvert kort følger det også med 24 timers gratis bruk av kollektivtransport. For barn i alderen 4-13 tilbys det kortet ”HollandPASS for kids”. Barn under fire år har som regel fri inngang på de fleste attraksjonene.

Pris:
2 billetter + kollektivtransport: 26.60 euro
5 billetter + kollektivtransport: 41.80 euro
7 billetter + kollektivtransport: 51.30 euro
HollandPASS for barn (5 billetter + kollektivtransport): 32.30 euro

Lønner det seg?

Det kan lønne seg dersom du uansett har planlagt å besøke endel av de store attraksjonene. Er festing og fyll hovedmålet med reisen så vil det være rimeligere å heller kjøpe enkeltbilletter på de attraksjonene du eventuelt ville se.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *