• Meny
  • Meny

Besøk Amsterdam Dungeon – en herlig skrekkopplevelse

Klar for en fryktinngytende og særs latterfull opplevelse? Legg turen til Amsterdam Dungeon!

Amsterdam Dungeon er kort sagt en reise gjennom 500 år av Nederlands historie gjenfortalt på oppsiktsvekkende og skremmende vis gjennom skuespillere og rekvisitter. Er du av de som har sansen for spøkelseshus? I så fall er jeg skråsikker på at denne severdigheten passer for deg.

Etter ankomst vil du sammen med en gruppe mennesker ta fatt på turen gjennom 11 sekvenser. Se hvordan torturen i gamledager ble gjennomført, og hvor lykkelig du kan være som slapp grusomhetene. Bli kjent med fryktløse kriminelle, hekser og hvordan du takler en labyrint av gater når panikken oppstår.

Alt gjort på en skikkelig gjennomført måte der du som publikum blir med på notene gjennom deltakelse i skuespillene. Jeg tror knapt det finnes en mer underholdene måte å lære historie på! Er fortsatt imponert over hvor lidenskapelige de ansatte er i jobben sin. Her snakker vi mennesker som legger sin sjel i å skape en god opplevelse!

Et nytt show starter hvert 10-15 minutt. Turene gjennomføres på engelsk.

Artikkelen fortsetter under bildet.

amsterdam-dungeon-severdighet-inngang

Når er det beste tidspunktet å besøke Amsterdam Dungeon?

Mandag til torsdag er forholdsvis rolige dager, mens man får et besøkshopp fredag, lørdag og søndag. Lørdag er statistisk sett den travleste dagen.

Hvor lenge varer et besøk?

Regn med å bruke ca. 1 time og 20 minutter på opplevelsen.

Hvor kjøper jeg billetter?

Billettene kan du kjøpe på stedet, og til rabatterte priser på nettet. Kjøper du billettene på nett kan du alternativt printe ut billetten, eller laste ned billetten som elektronisk billett og vise den frem idet du ankommer.

Beliggenhet:

Severdigheten holder til langs gaten Rokin, sentralt i sentrum av Amsterdam.

Adresse:
Rokin 78
1012 KW Amsterdam

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *