• Meny
  • Meny

Overnatting i Amsterdam

Har du ennå ikke fått opplevd Amsterdam burde du virkelig sette det på din liste over ting du skal gjøre før du dør.

Byen egner seg dessuten godt til flere turer i løpet av et livsspenn. Attraksjoner som Rijksmuseum, Van Gogh, Anne Frank huset og Jordaan står og venter på ditt besøk.

Nederlands liberale lover legger til rette for at du kan se både verdenskjente coffee shops og vandre gjennom Red Light District som for alvor våkner til live om kvelden.

Når du skal finne et sted å sove i Amsterdam har du flere muligheter. I tillegg til den tradisjonelle hotellovernattingen, har også leie av leilighet fra privatpersoner opplevd økende popularitet. Reiser du på budsjett kan du sjekke inn på en av de mange hostelsene. Eller hva med å ta noen netter i en husbåt langs Amsterdams kanaler?

Hotell i Amsterdam

Velger du å sove på hotell i Amsterdam er det en fordel å velge et som ligger så sentralt som mulig, uten at det ligger midt i turiststrøket. Sover du veldig lett bør du holde deg unna hoteller som ligger langs Damrak og like ved Red Light District. Sørg i så fall for å bestille et rom som vender ut mot bakgården.

Området Jordaan er derimot blant de beste valgene i Amsterdam med både rolige omgivelser, autentisk arkitektur og kanaler. Idyll og herskapelighet finner du ved området rundt Vondelpark.

Priser fra 300 kroner per natt. Se hva du må betale for hotellrom i Amsterdam

Leie leilighet i Amsterdam

Muligheten til å vandre naken ut på kjøkkenet får du dersom du leier en leilighet (og har tilstrekkelig med gardiner). Sammenlignet med hotell får du her mer plass å boltre deg på, muligheten for å lage mat, opptil flere soverom per leilighet og svært mye for pengene.

Leiligheter i Amsterdam får du fra 250 kroner per natt.

Hostel i Amsterdam

Den prisbevisste vil få overnattingen svært rimelig om han/hun velger hostel/herberge som sitt overnattingsvalg. Her sover du i en sovesal, vanligvis med 3-9 andre og deler bad.

Priser fra 150 kroner per natt.

Prøv eksempelvis Dutchies Hostel.

    Enkelt og bra overnattingssted, som gir deg akkurat det du forventer for pengene. I tillegg er det hyggelig og behjelpelig betjening.

    – Anmeldelse fra Hotels.com

Les også om billige hoteller i Amsterdam og anbefalte hoteller i Amsterdam.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *