• Meny
  • Meny

Beste hotell i Amsterdam – velg Damrak

Den som vil nyte Amsterdam til det fulle, gjør godt i å velge seg et hotell som ligger i sentrum. Selv om Amsterdam har et fremragende kollektivtilbud, tar det tid å komme seg fra A til B. Det kan også være overveldende for noen som er i storbyen for første gang.

Hvis man vil vandre langs kanalene, ta en titt på slottet, oppleve Red Light District og andre severdigheter, så finner man mesteparten av dette i nærheten av hotellene vi anbefaler.

Hotell like ved Amsterdams slott

Die Port van Cleve Hotel er et vakkert hotell som ligger midt mellom byens kjente kanaler i det som de innfødte selv kaller Binnenstadt, eller byens sentrum. Hotellet er et gunstig alternativ for denne overfylte storbyen, med små, men pene rom. Går man ut døren befinner man seg midt i gamlebyen, i nærheten av Nieuwe Kerk.

Dam-plassen er en kort spasertur unna, og det samme gjelder for det kongelige slott samt Anne Franks hus. Hotellet har service døgnet rundt, og en meget bra frokostbuffet. De kan i tillegg hente deg på flyplassen Schiphol hvis du skulle trenge det.

1177_52_z

Se priser, ledige rom og flere bilder

Flott rett ovenfor Madame Tussauds

Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky befinner seg også i byens kjerne, rett ovenfor Madame Tussauds vokskabinett. Hotellet har utsikt mot Dam-plassen, Nieuwe Kerk og ligger like ved et av byens store handlesenter. Krasnapolsky er kanskje Amsterdams mest kjente hotell, med et luksuriøst interiør og smekkfullt av atmosfære.

Hotellet tilbyr barnepass, tillater kjæledyr, samt har et servicenivå som er upåklagelig. Hvis du vil slå på stortromma, kan du booke en suite i toppetasjen, med eget boblebad og overdådig luksus. Vinterhagen er stedet å slappe av på med en kopp te eller kaffe. Her har kongelige gjester kost seg opp gjennom årene, og helt siden hotellet ble bygd i 1855.

25618_129_z (1)

Se priser, ledige rom og flere bilder

Et rimeligere hotell ved Dam-plassen

Hvis man ikke er avhengig av komplett luksus, så ligger Rho Hotel rett over gata fra Grand Hotel Krasnapolsky. Som det kjente luksushotellet, ligger Rho midt i smørøyet, men til en mer overkommelig pris.

Her kan man blant annet leie sykler, og frokosten er inkludert. Rommene er rene og romslige, men samtidig enkle. Følger man gaten rett nordover, kommer man til gamlebyen, med De Oude Kerk, Amsterdam Centraal, og byens gamle havner.

1130523_72_z

Se priser, ledige rom og flere bilder

Bo i Gamlebyen

Den kjente kjeden Swissôtel tilbyr også overnatting i Amsterdam, og dette til en gunstig penge. Her er enda et hotell midt i gamlebyen, på selveste Damrak. D

u får gangavstand til de kjente stedene, som det kongelige slott og Oude Kerk. Hotellet er topp moderne utstyrt, med 42-tommers TV og espressomaskin på rommene, eget treningssenter, spatjenester og terrasse. På Swissôtel kan du leie sykler om du vil utforske Amsterdam på egenhånd.

21231_164_z

Se priser, ledige rom og flere bilder

Hotell med utsikt over Damrak

Hotel Amsterdam – De Roode Leeuw ligger også i sentrum, med utsikt over en av byens travleste handlegater og Dam-plassen. Standarden på Den røde løve er høyt, med lekre rom i minimalistisk stil.

Enkelte rom kan være noe trange, men komforten er det ingenting å utsette på. Er du ute etter et hotell med god beliggenhet og bra service, er dette stedet for deg.

26551_79_z

Se priser, ledige rom og flere bilder

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *