• Meny
  • Meny

Billige hoteller i Amsterdam

En by full av muligheter og få begrensninger, bare dette er grunner nok til å ta turen til Amsterdam med gutta eller venninnegjengen. Uansett hvilken årstid dere reiser vil Amsterdam overraske og gi dere en tur dere aldri kommer til å glemme.

Byen er ikke bare et senter for artister og kunstnere, men dessuten byen der du kan oppleve coffee shops, nattelivet i Red Light District og uante shoppingmuligheter.

Husk: «What happens in Amsterdam, stays in Amsterdam…»

Flybilletter til Amsterdam kan du få ned i et par hundrelapper hver vei. Hotell er riktignok noe dyrere, med mindre du har planer om å sjekke inn på et hostel. Nedenfor vil du finne forslag til hoteller i Amsterdam som er blant de aller billigste i byen.

West Side Inn Hotel

amsterdam1

West Side Inn Hotel finner du vest for Vondelpark, og er det minst sentrale alternativet i denne enkle oversikten. Hotellet består av kaffebar, loungeområder, to restauranter, hage, gårdsplass, terasse, nattklubb og spillerom.

Gjesterommene har gratis trådløst internett, kabel-TV, skrivebord, dusj og badeprodukter. Vinduene kan åpnes og rommene er ellers utstyrt med air-condition. Personalet er vennlige og behjelpelige, men du får det du betaler for. Med trikk kommer du enkelt inn til sentrum, men sats på et annet hotell om du ønsker gåavstand til alle severdigheter.

Priser og ledige rom

Quentin Hotel

rimelig_hotell_amsterdam

Quentin Hotel ligger svært praktisk til ved travle Leidseplein og gjør at du kan overnatte behagelig i umiddelbar nærhet til uteliv, shopping og attraksjonene i Amsterdam. Hotellet er innredet i simpel stil, med hvite vegger, seng og et lite bord med stol.

Rommene rengjøres daglig og har gratis tilgang på trådløst internett og sminkespeil. Hotellet er åpenbart ikke i luksusklassen, men det dekker dine grunnleggende behov, til tross for små rom. Tidligere gjester skryter av hotellets svært hyggelige og serviceinnstilte betjening.

Priser og ledige rom

Quentin Arrive

amsterdam2

Du vil ikke angre om du går for dette hotellet som holder til i det svært idylliske området Jordaan. Amsterdams Jordaan var tidligere området der arbeiderklassen holdt til, men er i dag en meget ettertraktet del av Amsterdam. Hotellet ligger kun fem minutter fra sentralbanestasjonen.

Som du ser på bildet så er romstandarden veldig enkel, med lyse rom, seng og et lite bord. Daglig rengjøring. Badet deles, men holder en ren og fin standard.

Priser og ledige rom

Se også tips til anbefalte hoteller i Amsterdam og overnattingsalternativer i Amsterdam.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *