• Meny
  • Meny

Generelt om hoteller i Amsterdam – områder og priser

Det finnes et enormt utvalg av hoteller i Amsterdam, og de siste årenes oppblomstring av turisme i byen har gjort at det stadig dukker opp flere slik at det finnes noe for enhver smak og lommebok.

Tidligere kunne det være vanskelig å finne gode hoteller med høy standard i Amsterdam, spesielt fordi byen for noen år siden var en utpreget havneby. Hotellene i Amsterdam var også tidligere kjent for sitt noe lugubre rykte og klientell, men i dag er både byen og hotellene både velrennomerte og flotte steder å tilbringe tid i.

Sentrumsnært over alt

Befinner man seg innenfor den indre bygrensen er det liten forskjell på de forskjellige hotellene. De fleste holder god internasjonal standard med både egne bad og toalett, kabel-tv og trådløst internett.

De har også stort sett egne restauranter eller avtale med en restaurant med tilknytning til hotellet, og stort sett over alt er det relativt kort vei til sentrum av byen. Enten til fots, sykkel eller med offentlige transportmidler.

Svært varierende priser

De mest sentrale hotellene i Amsterdam holder høy standard og mange av dem er svært så sjarmerende og minner mest om store private hjem med muligheter for overnatting.

Prismessig får man også her hva man betaler for, men flere av de litt eldre hotellene legger mye vekt på at det skal være en hyggelig opplevelse å være der og strekker seg langt for å holde prisnivået nede. Rent generelt skal man forvente å skulle betale mellom 700 og 1.000 kroner per natt per seng, men man finner rom til både lavere og høyere priser hvis man ønsker det.

Se hva du må betale for hotellrom i Amsterdam

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *