• Meny
  • Meny

Hostels, herberge og vandrerhjem

Amsterdam er en av byene i Europa der hostelovernatting virkelig er stort, noe du får bekreftet når du leter rundt i jungelen av tilbydere.

Valgfrihet når det gjelder beliggenhet har du også, enten du foretrekker å tilbringe natten rundt de herskapelige områdene ved Vondelpark, eller de mer livlige nabolagene rundt Damplassen og Red Light District. Er du på budsjett er hostel en utmerket måte å kutte utgifter. Suppler med flybilletter fra et av lavprisselskapene og lokal, billig mat så har du weekend i Amsterdam for under to tusenlapper.

Amsterdam Hostel Leidseplein

hostel_amsterdam

Med sin beliggenhet ved Leidseplein er du sikret å bo midt i en av Amsterdams store kjerner for uteliv og spisesteder. Her ligger også Melkweg, et svært populært scenelokale i et tidligere varehus som jevnlig holder konserter og arrangementer. Ellers har du nok av transportalternativer som tar deg inn til den virkelige bykjernen. Avstanden er uansett såpass marginal at du enkelt kommer deg frem til fots.

Romstandarden bærer preg av at hostelet har holdt åpent i en lang stund, og det kan være merkbar støy fra gatene, spesielt i helgene. Når det er sagt så er du sikret en god deal om du tar beliggenheten i betraktning. Delt bad og felles kjøkken til deres disposisjon. Inkluderer ellers gratis frokost og gratis Wi-Fi i fellesområdene.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Inner Hotel

Lokalisert like ved Vondelparks grønne lunge finner vi “Inner Hotel og Hostel”, et rimelig hotell med enkeltrom, dobbeltrom og sovesaler med plass til 6-8 personer. Like i nærheten har du Museumsplein med det velkjente Rijksmuseum og omkringliggende fasjonable shoppinggater, samt den nevnte Vondelpark med sine utendørsscener, store sletter, dammer og aktivitetsmuligheter.

Hyggelig personale møter deg i fellesområdene som også tilbyr bespisning, renseri og gratis internett. Rommene er av enkel standard med behagelige madrasser og dusj, toalett på gangen. Daglig rengjøring, skrivebord, air condition og safe er å finne på rommet.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Stayokay Hostel Amsterdam Vondelpark

Like i nærheten av “Inner Hotel” finner vi “Stayokay Hostel”, da også selvfølgelig lokalisert ved vakre Vondelpark og parkens omkringliggende herskapsbygninger og vakre bygårder. Sovesalene tilbys i flere størrelser, de billigste prisene vil du finne om du deler rom med 10 stykker eller flere.

Dusj på rommet, toalett i gangen, gratis internett i fellesområdene. For avslapping kan du trekke ut i hostelets hage.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *