• Meny
  • Meny

Dance events

Dersom dansing, fest og utrolige elektronisk musikk er stikkordene er definitivt Amsterdam stedet. Nederland har lang tradisjon med å holde de råeste house og techno festivalene og er fødested for blant annet Armin can Buuren, Sander van Doorn og legenden Tiësto. Til Amsterdam kommer folk fra hele verden for å samles rundt de store dansebegivenhetene og det med god grunn!

Det holdes hvert år en rekke kjente festivaler og events i Amsterdam. Noen av de mest kjente er Sensation, Loveland, Dance Valley og Awakenings. For å sikre seg plass kan det være smart å være ute i god tid både når det gjelder bestilling av billetter til eventet, men også plass på et av byens hoteller.

De ulike eventene

Skal man beskrive Amsterdams scene for danse eventer i Amsterdam så kommer man ikke unna Sensation White. Sensation White i Amsterdam holder til den første lørdagen i juli. Musikken som spilles holder seg i hovedsak rundt house, electro house og trance. En viktig ting under Sensation White er at alle klesplaggene må være hvite.

Et annet populært arrangement er Dance Valley. Eventet startet i 1995 og holder til ca 15 kilometer utenfor Amsterdam. Dance Valley foregår utendørs med musikk fra 200 internasjonale og nederlandske artister. Alt fra superstjerner til mindre stjerner som virkelig har en fremtid som fantastiske DJ’er.

Glem heller ikke Amsterdam Dance Event som går av stabelen i oktober. Dette er en fire dagers dansefestival som trekker til seg rundt 90.000 danseglade mennesker og over 700 DJ’er. Her får du virkelig et innblikk i den nyeste elektroniskemusikken, trender, og mulighet til å utvide nettverket ditt.

Les også om andre severdigheter i Amsterdam.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *