• Meny
  • Meny

Vodka Museum

Amsterdam er senter for de mest fantasifulle og utradisjonelle museer. Ikke bare har du Hampmuseet, Sexmuseet og Van Gogh, men du kan også besøke det russiskinspirerte Vodkamuseet.

Vodka Museum tar deg med på en rundreise gjennom vodkaens historie med blant annet fremstilling, produksjon, ulike typer vodka og hvilken propeganda som har blitt rettet mot vodkaindustrien. Du lærer videre om renheten i smaken og hva som kjennetegner en fantastisk vodka. Hør også om hvilken rolle vodka har hatt i samfunnet, fra de tidlige arbeiderklassene til å være basen for utallige drinker på fjonge cocktailparties.

Vodkamuseet er like perfekt for en kort visitt eller et lengre opphold som en del av et utdrikningslag. Ta kontakt med museet så kan dere få organisert en helt spesiell omvisning, selvfølgelig med en heftig avslutning i museumsbaren.

Museumsbar

Etter besøket kan du glede deg over en liten gave med alkohol som du mottar for å minnes besøket. Barn mottar selvfølgelig en gave uten alkohol. Museets bar holder også oppe under hele åpningstiden der du kan hygge deg med ulike typer vodka mens du lytter til bartenderens kunnskapsrike fortellinger. Baren har også en tilhørende lounge der du kan nyte drinken mens du ser på en dokumentar om vodka på storskjerm. Du kan også shoppe i museets butikk som selger imponerende 112 forskjellige typer vodka.

Beliggenhet:
Langs den store gaten Damrak i sentrum av Amsterdam. Museet ligger knappe to minutters gange fra Sentralbanestasjonen og like ved det kjente herberget The Flying Pig Downtown Hostel.

Billetter:
Voksne: 12.50 EUR
Barn 5-15: 6 EUR

Åpningstider:
Hver dag: 09.00 – 22.00

Adresse:
Damrak 33

Telefon:
+31 20 528 6035

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *