• Meny
  • Meny

Pub til pub runde og party cruise

I ditt besøk til Amsterdam er det et absolutt «must» å teste ut utelivet. Fremfor å gjøre dette helt på egen hånd kan det være ypperlig å gjøre dette sammen med andre. Dette gjøres utmerket ved å delta på en såkalt «pub til pub runde» eller «Pub Crawl» som det gjerne annonseres som.

Dette fungerer ved at man møter på en avtalt plass til et visst tidspunkt (ofte i 20 – 21-tiden) og deretter beveger seg rundt på ulike barer ledsaget av flere guider. Inkludert i prisen er ofte rundt 5-6 drinker, vodka shots, og gratis inngang. En annen fordel med denne aktiviteten er at du får tips og guiding av profesjonelle guider som sitter med mye informasjon om hvordan man nyter Amsterdams uteliv på en best mulig måte.

Pub til pub rundene baserer seg ofte på et spesielt område av byen, f.eks Leidseplein eller Red Light District i sentrum. Som en ekstra hyggelig gest får man ofte også en t-skjorte som bevis på sin deltakelse.

Prisen for pub til pub runden ligger omkring 150 kr.

Party Cruise

For en like rå eller råere opplevelse kan man melde seg på et såkalt «Party Cruise» eller «Sprit Cruise». Denne fantastiske opplevelsen foregår ved at man møter opp på en avtalt møteplass, blir med på et omkring to timer langt cruise langs de utrolige kanalene og drikker så mye man orker.

Ofte betaler man en fast pris og kan dermed drikke ubegrenset med øl, vin og mineralvann. I tillegg inkluderer det ofte inngang og en pils på et utested etter at cruiset er ferdig.

Prisen for partycruiset ligger på ca 250 – 300 kr.

Både Pub Crawl og Party Cruise kan virkelig anbefales om dere ønsker en uforglemmelig natt i Amsterdam!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *