• Meny
  • Meny

Guttetur til Amsterdam

Amsterdam er en av storbyene som står absolutt høyest hos gutter og menn som vil på kamerattur til utlandet. Delvis pga de liberale lovene rundt endel emner, men også fordi avstanden til Amsterdam er kort og flybillettene billige. Flytid fra Oslo til Amsterdam er på ca én time og 50 minutter. Prisene får du i underkant av 400 kroner dersom du flyr med Norwegian i de rimelige periodene. Sentralt hotellrom for tre kamerater får dere fra ca 790 kr per natt. Tipsene nedenfor er selvfølgelig like perfekte dersom dere planlegger utdrikningslag i Amsterdam!

Hva kan dere gjøre i Amsterdam?

Coffeeshops

Amsterdamturen er ikke helt komplett uten et besøk til en coffeeshop. Selv om du ikke selv har tenkt til å puffe på de sterke sakene etter lystige toner av Bob Marley så er det vel verdt å bare stikke innom og se hva det dreier seg om. Skulle du ville kjøpe noe å røyke så får du utdelt en meny med beskrivelser av effekt og pris. På veggen bak baren vil du også se hva slags varer de selger. Det er da snakk om såkalte «soft drugs» som hasj og marihuana.

Dere kommer garantert til å se haugevis av coffeeshops så det er ikke noe poeng med enten forslag til hvilken dere burde velge eller hvor dere bør bosette dere for å være nærest mulig.

coffeeshops_amsterdam

Red Light District

Kanskje verdens mest kjente område for salg av sex. I Amsterdam og Nederland er prostitusjon fullstendig lovlig og gjøres under kontrollerte former der de prostituerte betaler inntektskatt. Om du vil søke opp Red Light District i Google Maps så er selve hovedgaten der det meste foregår «Oudezijds Achterburgwal». Her finner du mye aktivitet på hver side av kanalen, men også i mindre gater og smug som går 50 meter vestover og østover for de to gatene på hver sin side av kanalen.

Når dere går langs gatene vil dere garantert merke og høre at jentene tar initiativ til kontakt, da ofte ved å dunke neglene på vinduet og deretter vinke dere nærmere. Om dere skulle være interessert i å prøve tjenesten de har å tilby så gjøres det ved at man går opp til vedkommende og står i døråpningen for å avtale tjeneste og pris. Prisene starter som regel på ca 50 euro for en «standardpakke» som varer i ca 20 minutter. Forhåndsbetaling er vanlig prosedyre. Deretter lukkes gardinen igjen og man går inn på et lite soverom som er en del av salgslokalet. Kondom er et must.

Et mer diskret alternativ til Red Light District er å bestille «room service» fra en av firmaene som driver med frilans eskorte. Jenta kommer da til hotellrommet og prisene starter på rundt 150 euro per time.

Spritcruise/pub til pub

Når kvelden og natta kommer så må selvsagt gutta ut å teste utelivet, i godt selskap med kaldt øl og gode barer. For å oppleve mange barer på kort tid så burde dere melde dere på en pub-til-pub-runde som drives av et eventfirma. Dere betaler da ca 15 euro og får gratis inngang, guiding, besøker rundt seks ulike barer og utesteder og får gratis shots på hvert utested. Rundene holdes på festplassen Leidseplein og i Red Light District.

Samme eventfirma arrangerer også spritcruise som går langs kanalene. Cruiset varer i halvannen time og dere kan drikke så mye øl, vin og mineralvann dere bare orker! Én shot er også inkludert i prisen, samt inngang på et utested med én gratis øl eller et glass vin.

Dette er også spesielt populært blant jenter så det er gode muligheter for å skaffe seg selskap for kvelden/natta!

Store biffer

Gutter og menn elsker saftige og store biffer med masse kjøttsaft, kraftig saus og godt potettilbehør! I enhver guttetur så trengs det solide mengder mat for å suge opp all den inntatte alkoholen og for å gjøre deg klar for kvelden med enda mer party og liv. Virkelig deilige biffer og grillmat burde dere kjøpe på et av de argentinske grillhusene. Argentinerne har tatt kjøttretter og grilling til sitt hjerte og er eksperter på biffer som får munnen til å renne i vann!

Heldigvis for gutta så har Amsterdam trukket til seg mange argentinere som har åpnet sine egne steder. Nyt en 400 grams entrecote av okse og vær klar for en kanonbra kveld på byen!

Skyting med rifle og magnum

Om formiddagen og ettermiddagen så kan en tur til skytebanen være midt i blinken (cheesy ordspill)! Ta kontakt med et av eventfirmaene så sørger de for å arrangere skytingen på den skytebanen som er nærmest for øyeblikket. Alle skytebaner er lett tilgjengelig med offentlig transport.

Grunnpakka starter på rundt 45 euro og inkluderer 10 skudd .22 kalibers pistol eller rifle, 10 skudd med .22 kalibers pistol, 5 skudd med .38 Colt og 1 skudd med .357 Magnum. For et tillegg i prisen kan du oppgradere til en pakke med 9mm.

Prisoverslag/regnestykke per person ved kjøp av rimelig tremannsrom (to dager):

Flytur tur/retur: 800 kr
Hotell: 600 kr
Mat (inkl to middager ute): 500 kr
Transport til/fra flyplassen: 60 kr
10 pils: 380 kr
Våpenpakke: 340 kr
Annen moro: 300 kr

Totalpris: 2980 kr

Fly, rimelig hotell, billig mat og den billigste pilsen kan dere få ned i like under 2000 kr.

Da er det bare å si… God tur gutta!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *