• Meny
  • Meny

Utdrikningslag – den perfekte arena

Amsterdam er en levende by det skjer mye i, spesielt på nattelivsfronten. En del av dette har dessverre bidratt til at byen har fått et etterhvert noe ufortjent frynsete rykte. I dag er mye av det “verste” ryddet opp i, og Amsterdam fremstår som en noe mer stueren by å reise til, noe som gjør den perfekt til blant annet utdrikningslag.

Ikke bare sex og narkotika

Selvfølgelig har Amsterdam fortsatt sitt Red Light District, og som seg hør og bør et utdrikningslag må dette besøkes. Om ikke annet bare for å kikke på alle raritetene som finnes der, og kanskje man kan besøke en strippeklubb for en drink eller to.

Er man til fart og spenning kan det jo friste med en tur i en gokart i en av Europas største innendørs gokartbaner. Faktisk kan man tilbringe hele turen i dette anlegget som i tillegg til gokart også har bowling, minigolf, spillehall og restaurant.

Eller hva med å overraske den kommende brud eller brudgom med en tur i en ekte racerbil? Det er også mulig, for bare noen få kilometer utenfor Amsterdam sentrum ligger Zandvoort Circuit Park hvor det er mulig å få prøve enten en Lamborghini, en Aston Martin, en Porche eller en vaskeekte formulabil på racerbanen.

Utover dette er det stort sett bare å finne seg en hvilken som helst bar eller kafé å droppe innom, og festen er i gang. Amsterdam er en åpen by hvor “alt er lov”, og et utdrikningslag av den typen man er vant til i Norge blir mottatt med åpne armer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *