• Meny
  • Meny

Primark-butikker i Amsterdam – her finner du dem

I slutten av desember 2016 åpnet Primark dørene i sin nye flaggskipbutikk i sentrum av Amsterdam etter en tre år lang byggeprosess. Den irske billigkjeden tok over de tidligere lokalene til C&A. Kjeden har med årene blitt umåtelig populær verden over med sine 300 butikker spredt utover verdenskartet. Hittil har kjeden vært godt representert i Nederland, men har manglet rotfeste i selve hovedstaden.

Dette er per dags dato den eneste Primark-butikken i sentrum, men du finner dessuten to andre omlag to mil utenfor sentrumskjernen. Størrelsesmessig er det lite å utsette på selve flaggskipbutikken der den raver i sentrum med sine 8300 kvm fordelt på hele 8. etasjer. Hver etasje har både prøverom og kasser. Som kuriositet kan det nevnes at butikken tilbyr både ladestasjon og gratis WiFi til sine kunder.

Butikken holder til langs Damrak, en av hovedgatene i Amsterdam.

Hvordan er butikken inndelt?

Første etasje er tildelt skjønnhet og kosmetiske produkter. Kjelleren består av klær for menn. Klær for kvinner vil du finne i tre av etasjene.

Én av etasjene består av en stor avdeling med undertøy, sko og accessories. Ellers finnes en egen avdeling for hjem og interiør. Helt i toppen ligger klesavdelingen for små og store barn.

Når på døgnet er det best å shoppe?

Ser vi på uken i sin helhet er mandag til fredag noenlunde like av hensyn til antall kunder. Lørdagene og søndagene vil ha et høyere kundetrykk, der lørdagene naturlig nok skiller seg ut som “verstingen”.

Åpningstider Primark Amsterdam:

Mandag – fredag: 09.00 – 21.00
Lørdag: 09.00 – 21.00
Søndag: 11.00 – 19.00

Adresse:

Damrak 77, 1012 LM Amsterdam, Nederland

Oversikt over de ulike Primark-butikkene i Amsterdam:

primark-butikker-amsterdam-oversikt

Primark Zandaam:

Regn med å bruke ca. 13 minutter med toget fra sentralstasjonen til Zandaam stasjon, og deretter knapt tre minutter med gange.

Adresse:
Ankersmidplein 7, 1506 CK Zaandam, Nederland

Primark Hoofddorp:

Holder til i nærheten av Schiphol flyplass. Du kommer hit ved å ta toget fra sentralstasjonen. Dette tar omlag 20 minutter. Gå av på Hoofdorp stasjon. Herfra er det ca. 15 minutter å gå.

Adresse:
Marktplein 254, 2132 CX Hoofddorp

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *