• Meny
  • Meny

Kart over Amsterdam

For å skaffe seg oversikt over attraksjoner, restauranter og nærmeste parkeringsplass bør du skaffe deg et kart. Om du ikke går for et tradisjonelt i papir, kan du med fordel bruke karttjenesten på telefonen. Pass bare på mobildata-bruken.

Nedenfor finner du muligheter for å laste ned et kart over T-banesystemet i Amsterdam. Ønsker du derimot å finne et kart over gater og severdigheter du kan printe ut hjemme vil du få et godt utvalg ved å søke på Google bildesøk.

Kart i papirformat selges for øvrig flere steder rundt om i Amsterdam for et par euro. Prøv på nærmeste kiosk eller suvernirbutikk.

Kart over metroen i Amsterdam

For å komme deg fra A til B vil jeg anbefale deg å bruke metroen. T-banesystemet er godt utviklet, og strekker seg fra sentrum til byens utkantområder.

De kollektive transportalternativene administreres av selskapet GVB. Nedlastbart kart i pdf-format er tilgjengelig på selskapets nettsider her.

Interaktivt kart over sentrum av Amsterdam

Nedenfor har jeg integrert et nettbasert kart fra Google Maps. Kartet er sentrert i sentrum av Amsterdam. Med fingerspissene og musepekeren kan du zoome, og navigere deg rundt på kartet for å finne kjente attraksjoner og restauranter.

Les også: Fakta om Amsterdam

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *