• Meny
  • Meny

Internett og WiFi i Amsterdam

Om du har tenkt å flytte til Amsterdam så kan en oppdatering på hvilke internettleverandører du kan velge mellom være på sin plass. Skal du kun på en kort visitt til Amsterdam så vil du neppe ha noe problem med å finne et wifi-nettverk du kan koble deg opp mot. De aller fleste hoteller og serveringssteder vil tilby deg denne muligheten. Med dagens teknologi for smartphones så vil du være på nett innen sekunder bare du sitter i rekkevidde av et åpent nettverk.

Internettleverandører i Amsterdam

Antall bredbåndsleverandører i Amsterdam har de siste årene eksplodert også i Nederland, noe som har ført til at en stor andel av befolkningen er tilkoblet ADSL. De ledende bredbåndsleverandørene er T-mobile, KPN, Tele 2 og Scarlet. Bestilling av internett for leilighet i Amsterdam skjer enklest via leverandørene nettsider, men kan også gjøres via telefon.

Prisen for ADSL i Amsterdam pleier ligge rundt 20-25 euro for internettlinje med 20 mb download og 1 mb upload ved optimale forhold. I norske kroner vil dette tilsvare 150-200 kroner.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *