• Meny
  • Meny

Gratis reiseforsikring til Amsterdam

Har du planer om en tur til Amsterdam kan du ha god nytte av reiseforsikring som sikrer deg ved sykdom, mistede eiendeler, forsinket bagasje og dersom du trenger å avbestille turen. En god del av markedets kredittkort gir deg gratis reiseforsikring når du betaler mer enn halvparten av transportkostnadene med kredittkortet.

Reiseforsikringen dekker også som regel ektefelle/samboer, samt dine barn eller inntil tre medreisende. Forutsetningen er at også over 50 % av deres transportkostnader betales med kredittkortet. Videre er du også nødt til å betale tilbake lånebeløpet til banken innen den rentefrie betalingsperioden (som regel 45 dager) for at reiseforsikringen skal være gratis. Det å betale transportkostnadene med kredittkort gjør også at du vanligvis er dekket av kredittkjøpsloven.

Reiseforsikringen dekker som regel:

– Forsinkelse av bagasje
– Tapte eiendeler (eks frastjålet iPhone)
– Sykdom
– Ran
– Hjemtrasport
– Ulykker
– Død
– Erstatningsansvar du får på reisen
– Avbestilling av reise

Husk å ta med kontaktinformasjonen til forsikringsselskapet så du raskt kan melde fra ved alvorlige tilfeller der du trenger akutt hjelp.

Prøv eksempelvis kredittkortet Remember som har gratis reiseforsikring, 150.000 i maksbeløp, 52 rentefrie dager og mange rabattordninger.

Da er det bare å si “god tur til Amsterdam”!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *