• Meny
  • Meny

Nederlandske jenter i Amsterdam

Nederland eller Holland er kjent verden over for sine vindmøller, liberale narkotikalover og sykkelvennlige veier. Er det også slik at jentene holder samme kvalitet som deres vakre bygninger?

Hvordan ser de nederlandske jentene ut?

Nederlandske jenter har mye av de samme fellestrekkene som damer i Danmark og Norden forøvrig, der blondt hår og blå øyne går igjen. Andelen brunetter er riktignok større i Nederland og Amsterdam enn i Norden. Klesmessig så er de nederlandske jentene kjent for å være stilsikre og motebevisste med enkle og elegante plagg.

Treffe nederlandske damer

Er du i Amsterdam og er ute etter å treffe lokale jenter så burde du bevege deg utenfor de mest kommersielle områdene i sentrum som Red Light District og Damrak. Om du derimot kommer deg bort til området Jordaan så vil du finne haugevis av søte nederlandske jenter som gjerne slår av en prat med deg og gir deg ytterligere råd om hvordan du kan nyte Amsterdam til det fulle. I Jordaan ligger horder av små, sjarmerende utesteder som egner seg godt for både samtaler og dans.

Nederlandske jentenavn

Navnene Lisa, Saar og Lieke er kvinnelige navn som stadig velges om og om igjen når de nederlandske foreldrene skal navngi sine barn. Det aller mest populære navnet er riktignok Emma. I plassene bak følger Julia, Sophie og Lotte.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *